Nurgül Yeşilçay bayrağını kendisi yaptı
Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 19 Mayıs için yaptığı bayrağı takipçilerine gösterdi.

Karantina nedeniyle ülkemiz için son derece önemli olan ‘Milli Bayramlar’ı evimizde kutlamak zorunda kalsak da yapılan etkinliklerle ve insanlarımızın bu konudaki heyecanlarıyla hiçbir karantina bizlerin heyecanını durdurmayı başaramıyor.
Oyuncu Nurgül Yeşilçay da bu heyecanla 19 Mayıs için bir Türk bayrağı hazırladı ve bunu nasıl yaptığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
‘Evde bayrakları bulamadım! Dağınığız biraz bu aralar!!! Ben de kendim yapıyım dedim! Çok da güzel oldu! Hiç bir milli bayram bayrağımızı asmadan geçmemeli bence!’ notunu düştüğü paylaşımına bir de video ekleyen Yeşilçay, bayrağını nasıl yaptığını gösterdi.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
YORUMLAR
Onay bekleyen yorum yok.
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER