Meal Box, Ankara’dan yola çıktı
Türkiye’nin lider paketli yemek markası Meal Box, Türkiye'deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor.

ANKARA (Anayurt) - Türkiye’nin lider paketli yemek markası Meal Box, Türkiye'deki faaliyetlerini büyütmeye devam ediyor. İstanbul’un her yerine ulaşan geniş bir dağıtım ağına sahip olan Meal Box’ın yeni durağı Ankara oldu. Pandemide 10 katı büyüyen paketli yemek hizmetinin hijyen, lezzet ve fiyat avantajlarıyla yeni normalde de kurumların gözdesi olduğunu belirten Meal Box CEO’su Murat Demirhan, “Yoğun talep üzerine, 3 binden fazla aboneye hizmet verdiğimiz İstanbul’un dışına çıktık. Şimdi ise Türkiye'nin ikinci büyük şehri Ankara’da faaliyete başlamanın heyecanını yaşıyoruz. Yakın zamanda farklı illerdeki kurumların da yemek ihtiyaçlarına çözüm ortağı olacağız.” dedi.
Her çalışma sistemine uygun çözüm var
Pandemiyle birlikte kurumların farklı çalışma modellerine yönelmesinin farklı ihtiyaçları doğurduğunu söyleyen Murat Demirhan, “Abonelik sistemine odaklı bir iş modeliyle, müşterilerimize taze, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunuyoruz. Özellikle ofislerde her gün yaşanan “Bugün ne yesem?” sorununa alternatif pakatlerimizle çözümler üretiyoruz. İster geleneksel çalışma modeli olsun ister şirketlerin yeni normali hibrit model; her iş modeline uygun seçeneklerimiz var. Mottomuz “çalışan neredeyse öğle yemeği orada” anlayışı oldu. KOBİ’lerden yüzlerce çalışanı olan büyük firmalara kadar, işyerlerini çıkmaza sokan yemek uygulaması konusunda, her türlü kurumsal yapıya uygun hizmet veriyoruz.” dedi.
Ankara’da 800 çalışanı doyuruyor
4 bine yakın abonesi bulunan Meal Box, Ankara’da aralarında Rönesans Holding’in de bulunduğu 800 çalışana öğle yemeği hizmeti veriyor.
Türkiye’ye yayılıyor
Türkiye’nin farklı illerine de ulaşmayı hedeflediklerini belirten Demirhan, “Paketli yemek pazarı, pandeminin etkisiyle 2020’nin ilk çeyreğinde 5 kat, 1 yıl içinde de 10 kat büyüme gösterdi. Sadece Meal Box’ın müşteri iletişim merkezine gelen çağrılarda ve site trafiğinde 10 kat artış gerçekleşti. Bu pazardaki aboneleri ağırlıklı olarak çalışanlar oluşturuyor. Bu artış, Meal Box’ın iş yerleri aboneliklerini tüm abonelikler içinde %80 oranına çıkardı. Kendi mutfağı olmayan şirketlerin yanı sıra evinden yemek götürmeyi tercih eden çalışanların da sayısı oldukça fazla. Hibrit sistem de farklı çözümlerin arandığı yepyeni bir düzen. Dolayısıyla şirketlerde öğle yemeği alanında ciddi boşluklar var. Bu boşluğu doldurmaya en büyük aday ise hijyen, lezzet ve fiyat avantajları açısından öne çıkan paketli sıcak yemek sistemi. Yoğun talep doğrultusunda hizmetimizi Ankara’ya da taşıdık. Yakın zamanda, KOBİ’lerden yüzlerce çalışanı olan firmalara hizmet vermek üzere İzmir, Bursa ve İzmit’te olacağız” dedi.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
Bu haber henüz yorumlanmamış...