Masa tenisine gönül verenler buluştu
Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü, Kadıköy’de düzenlenen turnuva ile kutlandı. Turnuvada dört farklı yaş kategorisinde 184 masa tenisi sevdalısı kıyasıya mücadele etti.
Özgür GÜVENÇ
İSTANBUL (Anayurt)- Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Kadıköy Selamiçeşme Özgürlük Parkında düzenlenen bir turnuvayla kutlandı.
Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü kutlamaları kapsamında Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından salgın virüs kurallarına uygun olarak düzenlenen masa tenisi turnuvası Kadıköy Özgürlük Parkında yapıldı.184 masa tenisi meraklısının katıldığı turnuvaya katılanlar 4 ayrı yaş kategorisinde karşılaştılar.10 – 25 yaş kategorisinde Mehmet Onur Can, 26 – 49 yaş Engin Demiryürek, 50 – 65 yaş Atilla Çamlıdağ ve 65 yaş üstü kategorisinde Kadir Baran kazananlar oldu ve birincilik ödülünü elde ettiler.
ÖDÜLLER BAŞKAN ODABAŞI’NDAN
Turnuvada birincilere ödüllerini Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı verdi. Yarışmanın kazananlarına kupa ve madalyonun yanı sıra, her grubun birincilerine mini masa, ikincilerine profesyonel masa tenisi raketi ve üçüncülerine ise masa tenisi topu hediye edildi. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen turnuvaya masa tenisine gönül vermiş antrenörlerin bir araya gelerek kurduğu KBS Masa Tenisi - Table Tennis Organizations (TTO) da ödül ve raketleri temin ederek destekte bulundu.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
Bu haber henüz yorumlanmamış...