Ivana Sert: Şampuanıma asit koydular
Modacı Ivana Sert, kariyerinin ilk yıllarında başına gelenleri anlattı. Sert, Türkiye'ye ilk geldiği yıllarda aynı evde kaldığı kızların kendisini kıskandığı için şampuanına asit koyduklarını dile getirdi.

Ivana Sert, bir moda okulunda başladığı öğretmenliğinde öğrencilere Türkiye'ye ilk geldiği günlerden bahsetti.
41 yaşındaki modacı Türkiye'ye ilk geldiği hafta kıyafetsiz kaldığını belirtti.
2000'li yıllarda yıldızı parlayan Sert, o günlerde beraber aynı evde kaldığı model kızların kendisini çok kıskandığını söyledi.
Sert, kariyerinin ilk yıllarında aynı evde kaldığı model kızların şampuanına asit koyduğunu açıkladı.
Salgın döneminde çalışmadığını vurgulayan Sert, kendisinin ise bu tarz kıskançları olmayan bir kadın olmadığını ifade etti.
2004 yılında Yurdal Sert ile evlenip 2013 yılında ayrılan modacının bu evlilikten bir çocuğu bulunuyor.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
YORUMLAR
Onay bekleyen yorum yok.
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
Bu haber henüz yorumlanmamış...
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER