Haluk Levent Vadi Açıkhava’da
Bu yaz başından beri bir çok konsere ev sahipliği yapan Vadi Açıkhava, konserler serisinin finalini Haluk Levent ile hafta sonu gerçekleştiriyor.
Özgür GÜVENÇ
İSTANBUL (Anayurt) - Türkiye'nin birçok yerinde konserler vererek yaz günlerinde sevenleriyle buluşan Türk Rock müziğinin en sevilen isimlerinden Haluk Levent ikinci kez Vadi Açıkhava sahnesinden seslenecek. Kendi 26 yılı bulan müzik yaşamında yer alan 10 yeni şarkının bulunduğu 15. albümü ‘Tam Bana Göre’yi yayınlayan Haluk Levent, her tür parçaların bulunan bu albüm için söylemeyi çok sevdiği şarkıları seçen Haluk Levent, bu albümü bundan sonraki çalışmalarında açılacağı yeni ufukların habercisi olarak gördüğünü söylüyor. Haluk Levent Vadi Açıkhava’da, eski ve yeni şarkıları ile unutulmaz bir konserde şarkılarını dinleyelenri ile birlikte söyleyecek. Vadi Açıkhava'dan yapılan duyurda ise uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle Ekim ayının kapanışını, 26 Ekim’de Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen sesi Mustafa Sandal yapacak.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
Bu haber henüz yorumlanmamış...