Ankara derbisinden Mamak galip çıktı
Türkiye Basketbol Ligi 16. haftasındaki Ankara derbisinde Mamak Belediyesi Basketbol Takımı evinde OGM Ormanspor'u 88-55 mağlup etti.

ANKARA (Anayurt) - Türkiye Basketbol Ligi 16. haftasındaki Ankara derbisinde Mamak Belediyesi Basketbol Takımı evinde OGM Ormanspor'u 88-55 mağlup etti. Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynanan maçta, Marlain Veal 23 sayı-8 asist, Chance Comanche 17 sayı-15 ribaund, Ömer Sancaklı 17 sayı-5 ribaund ile öne çıkan isimler oldu.
HER ÇEYREKTE FARKI AÇTILAR
?Mamak Belediyesi Basketbol Takımı Marlain Veal etkisiyle iyi başladığı maçın 3. dakikasında skoru 11-2'ye getirerek önemli bir fark yakaladı. Oyunu istediği gibi yönlendiren Yeşil-Beyazlılar, ne pota altında ne de dış atışlarda rakibine geçit vermeyerek periyodu 28-6 önde kapattı.
İkinci çeyreğe iyi bir savunma ile başlayan konuk ekip, farkı 17 sayıya kadar indirmeyi başardı. Cevap vermekte gecikmeyen Yeşil-Beyazlılar farkın erimesi izin vermedi ve devreyi 44-24 önde bitirdi. Üçüncü çeyrekte etkili oyununa devam eden Yeşil-Beyazlılar 14-5’lik seri ile farkı 29 sayıya getirdi. Hücumda temposunu sürdüren Mamak Belediyesi Basketbol Takımı son periyoda 72-43 önde girdi.
Son çeyrekte de farkın etkisiyle zorlanmayan Yeşil-Beyazlılar karşılaşmadan 88-55 galibiyetle ayrıldı. Mamak Belediyesi bu galibiyetle 26 puanla 4. sıraya yerleşti.
![]() |
ÖNCEKİ HABER | SONRAKİ HABER | ![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
Bu haber henüz yorumlanmamış...