Milliler şampiyonluk için sahada

Malezya'da devam eden 4.Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonasında mücadele eden Kadın Futbol Milli Takımımız finale adını yazdırdı.

Malezya'da devam eden 4.Dünya İşitme Engelliler Futbol Şampiyonasında mücadele eden Kadın Futbol Milli Takımımız finale adını yazdırdı.
Milliler yarı final mücadelesinde Polonya’yı 2-0 mağlup ederek finale adını yazdıran kızlaırımız yarın oynanacak olan final karşılaşmasında şampiyonluk için mücadele edecek.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural bir ilki gerçekleştiren Milli Takımın şampiyonluğa yaklaştığının altını
çizerek, ''Ülkece ilk defa kadın futbolunda şampiyonluğa bu kadar yakınız. Gönülden inanıyorum ki, Milliler ülkemize kupa ile dönüp
kadın futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirecektir. Kızlarımıza şimdiden başarılar diliyor ve yürekten kutluyorum. Her zaman söylediğim gibi
sesimiz spor olsun tüm dünya duysun'' dedi.

04 Eki 2023 - 17:15 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Anayurt Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Anayurt Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Anayurt Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Anayurt Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.